ALTINOVA İLKOKULU

Telefon : 03566112051
WEB https://artovaaltinovailkokulu.meb.k12.tr
Adres : ALTINOVA MAH. CİNGE PINARI KÜME EVLERİ ALTINOVA ILKOKUL BLOK NO: 43 ARTOVA / TOKAT
VİZYON : • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:30 14:30
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İLÇE MERKEZİYLE ULAŞIM SORUNU BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP TOKATA YAKLAŞIK 38 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :